Certifications
Array
(
[0] => 49
[id] => 49
[1] => 48
[id_parent] => 48
[2] => Πιστοποιήσεις
[title_gr] => Πιστοποιήσεις
[3] => Certifications
[title_en] => Certifications
[4] => 各種認証
[title_jp] => 各種認証
[5] => 认证
[title_chz] => 认证
[6] => Zertifizierungen
[title_deu] => Zertifizierungen
[7] => Certifications
[title_fr] => Certifications
[8] => Сертификаты
[title_rs] => Сертификаты
[9] => Πιστοποιήσεις
[text_title_gr] => Πιστοποιήσεις
[10] => Certifications
[text_title_en] => Certifications
[11] => 各種認証
[text_title_jp] => 各種認証
[12] => 认证
[text_title_chz] => 认证
[13] => Zertifizierungen
[text_title_deu] => Zertifizierungen
[14] => Certifications
[text_title_fr] => Certifications
[15] => Сертификаты
[text_title_rs] => Сертификаты
[16] =>
- ΙSO 22000:2005 & HACCP για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.
- IFS Certificate
- Πιστοποίηση για την παραγωγή ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
- Πιστοποίηση για την παραγωγή Ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
- Πιστοποίηση για την παραγωγή Βιολογικού Ελαιόλαδου & Βιολογικών Ελιών.
- Πιστοποίηση KOSHER για παραγωγή Ελιών & Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου
- Πιστοποίηση ΗALAL για παραγωγή Ελιών & Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου
[descr_gr] =>
- ΙSO 22000:2005 & HACCP για την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.
- IFS Certificate
- Πιστοποίηση για την παραγωγή ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
- Πιστοποίηση για την παραγωγή Ελαιόλαδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
- Πιστοποίηση για την παραγωγή Βιολογικού Ελαιόλαδου & Βιολογικών Ελιών.
- Πιστοποίηση KOSHER για παραγωγή Ελιών & Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου
- Πιστοποίηση ΗALAL για παραγωγή Ελιών & Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου
[17] =>
- ISO 22000:2005 & HACCP for food hygiene and safety
- IFS Certificate
- Certification for the production of Protected Designation of Origin (P.D.O.) Extra Virgin Olive Oil of Kalamata
- Certification for the production of Protected Designation of Origin (P.D.O.) Extra Virgin Olive Oil of Sitia Lasithiou, Crete
- Certification for the production of Organic Extra Virgin Olive Oil & Organic Olives
- KOSHER Certificate for Olives and Extra Virgin Olive Oil production
- HALAL Certificate for Olives and Extra Virgin Olive Oil production
[descr_en] =>
- ISO 22000:2005 & HACCP for food hygiene and safety
- IFS Certificate
- Certification for the production of Protected Designation of Origin (P.D.O.) Extra Virgin Olive Oil of Kalamata
- Certification for the production of Protected Designation of Origin (P.D.O.) Extra Virgin Olive Oil of Sitia Lasithiou, Crete
- Certification for the production of Organic Extra Virgin Olive Oil & Organic Olives
- KOSHER Certificate for Olives and Extra Virgin Olive Oil production
- HALAL Certificate for Olives and Extra Virgin Olive Oil production
[18] =>
- ISO 22000:2005およびHACCP(食品衛生および安全)
- FSSC 22000:2010
- PDO(Protected Designation of Origin:原産地呼称保護)認定
- BRC (国際食品安全基準)の申請中
[descr_jp] =>
- ISO 22000:2005およびHACCP(食品衛生および安全)
- FSSC 22000:2010
- PDO(Protected Designation of Origin:原産地呼称保護)認定
- BRC (国際食品安全基準)の申請中
[19] =>
- ISO 22000:2005 和 HACCP 食品卫生和安全认证。
- FSSC 22000:2010
- 橄榄油受保护原产地(P.D.O.)证书。
- 正在申请BRC认证(全球食品安全标准)。
[descr_chz] =>
- ISO 22000:2005 和 HACCP 食品卫生和安全认证。
- FSSC 22000:2010
- 橄榄油受保护原产地(P.D.O.)证书。
- 正在申请BRC认证(全球食品安全标准)。
[20] =>
- ISO 22000:2005 & HACCP für Lebensmittelhygiene und Sicherheit.
- FSSC 22000:2010
- Zertifizierung für geschützte Ursprungsbezeichnung (Protected Designation of Origin /P.D.O.) des Olivenöls.
- Eine BRC-Zertifizierung wird zurzeit durchgeführt (Globaler Standard für Lebensmittelsicherheit).
[descr_deu] =>
- ISO 22000:2005 & HACCP für Lebensmittelhygiene und Sicherheit.
- FSSC 22000:2010
- Zertifizierung für geschützte Ursprungsbezeichnung (Protected Designation of Origin /P.D.O.) des Olivenöls.
- Eine BRC-Zertifizierung wird zurzeit durchgeführt (Globaler Standard für Lebensmittelsicherheit).
[21] =>
- ISO 22000:2005 et normes HACCP en matière d’hygiène et de sécurité alimentaire.
- FSSC 22000:2010
- Certificat d’Appellation d’Origine Protégée (AOP) pour la production d’huile d’olive.
- En cours de certification BRC (Normes mondiales de Sécurité Alimentaire).
[descr_fr] =>
- ISO 22000:2005 et normes HACCP en matière d’hygiène et de sécurité alimentaire.
- FSSC 22000:2010
- Certificat d’Appellation d’Origine Protégée (AOP) pour la production d’huile d’olive.
- En cours de certification BRC (Normes mondiales de Sécurité Alimentaire).
[22] =>
- ISO 22000:2005 и HACCP пищевой гигиены и безопасности.
- FSSC 22000:2010
- Сертификат на производство оливкового масла защищенного наименования места происхождения (P.D.O.).
- В процессе получения сертификата BRC (мировой стандарт безопасности пищевых продуктов).
[descr_rs] =>
- ISO 22000:2005 и HACCP пищевой гигиены и безопасности.
- FSSC 22000:2010
- Сертификат на производство оливкового масла защищенного наименования места происхождения (P.D.O.).
- В процессе получения сертификата BRC (мировой стандарт безопасности пищевых продуктов).
[23] =>
[image_gr] =>
[24] =>
[image_en] =>
[25] =>
[image_jp] =>
[26] =>
[image_chz] =>
[27] =>
[image_deu] =>
[28] =>
[image_fr] =>
[29] =>
[image_rs] =>
[30] => 0
[id_custom] => 0
[31] => 0
[order_no] => 0
)