Koroneiki Variety
Array ( [0] => 47 [id] => 47 [1] => 6 [id_parent] => 6 [2] => Κορωνέικη Ποικιλία [title_gr] => Κορωνέικη Ποικιλία [3] => Koroneiki Variety [title_en] => Koroneiki Variety [4] => コロネイキ種 [title_jp] => コロネイキ種 [5] => Koroneiki品种 [title_chz] => Koroneiki品种 [6] => Die Varietät Koroneiki [title_deu] => Die Varietät Koroneiki [7] => La Variété Koroneiki [title_fr] => La Variété Koroneiki [8] => Сорт Koroneiki [title_rs] => Сорт Koroneiki [9] => Κορωνέικη Ποικιλία [text_title_gr] => Κορωνέικη Ποικιλία [10] => Koroneiki Variety [text_title_en] => Koroneiki Variety [11] => コロネイキ種 [text_title_jp] => コロネイキ種 [12] => Koroneiki品种 [text_title_chz] => Koroneiki品种 [13] => Die Varietät Koroneiki [text_title_deu] => Die Varietät Koroneiki [14] => La Variété Koroneiki [text_title_fr] => La Variété Koroneiki [15] => Сорт Koroneiki [text_title_rs] => Сорт Koroneiki [16] => Η Κορωνέικη Ποικιλία ελαιολάδου οφείλει το όνομά της στην κωμόπολη της Κορώνης, του νομού Μεσσηνίας. Ο καρπός της ωριμάζει από το Νοέμβριο έως το Δεκέμβριο και παράγει ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του, το κατατάσσουν στην κατηγορία του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ενώ παράλληλα προσδιορίζουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του:
- εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα
- βαθύ και λαμπερό πράσινο χρώμα, με γλυκόπικρη φρουτώδη γεύση
- απαλή αίσθηση διαφόρων φρούτων, με κυρίαρχη αυτή του μήλου.
- εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα
- βαθύ και λαμπερό πράσινο χρώμα, με γλυκόπικρη φρουτώδη γεύση
- απαλή αίσθηση διαφόρων φρούτων, με κυρίαρχη αυτή του μήλου.
The Koroneiki Olives variety was named after the historic town of Koroni, in the Messinia region of the Peloponnese.
Its fruit, ripens between November and December producing olive oil of the highest quality.
Its organoleptic characteristics have ranked it in the extra virgin category of olive oils which is characterized by certain special features:
...exceptionally low acidity,
a deep, bright green color, with a bittersweet taste,
a smooth taste feeling of various fruits with a predominant apple taste...
What separates the fruits and olive oil produced from Koroneïki variety - which grows only in Greece and especially in Kalamata & Sitia Crete - olive trees is their unique method of cultivation. Unlike many other varieties, these trees have no artificial additives interventions not to mention that they are pruned intensively once a year to keep them small in size. The mere 3 to 5 liters of the green gold liquid that is produced from a Koroneiki olive tree proves the obvious. Quantity is sacrificed in favor of quality. [descr_en] =>
The Koroneiki Olives variety was named after the historic town of Koroni, in the Messinia region of the Peloponnese.
Its fruit, ripens between November and December producing olive oil of the highest quality.
Its organoleptic characteristics have ranked it in the extra virgin category of olive oils which is characterized by certain special features:
...exceptionally low acidity,
a deep, bright green color, with a bittersweet taste,
a smooth taste feeling of various fruits with a predominant apple taste...
What separates the fruits and olive oil produced from Koroneïki variety - which grows only in Greece and especially in Kalamata & Sitia Crete - olive trees is their unique method of cultivation. Unlike many other varieties, these trees have no artificial additives interventions not to mention that they are pruned intensively once a year to keep them small in size. The mere 3 to 5 liters of the green gold liquid that is produced from a Koroneiki olive tree proves the obvious. Quantity is sacrificed in favor of quality. [18] => 「コロネイキ」という名前は、ペロポネソス地方のメッシーナにあるコロニという歴史ある町の名に由来します。
この種の実は11月から12月にかけて熟し、高い品質のオリーブオイルとなります。
コロネイキ種には以下のような独特の特徴があり、エキストラバージンの部類に属します。
・非常に少ない酸味。
・明るく濃い緑色で、フルーティーながらほろ苦い味わい。
・リンゴのような果実の風味があり、なめらかな舌触り。
[descr_jp] => 「コロネイキ」という名前は、ペロポネソス地方のメッシーナにあるコロニという歴史ある町の名に由来します。
この種の実は11月から12月にかけて熟し、高い品質のオリーブオイルとなります。
コロネイキ種には以下のような独特の特徴があり、エキストラバージンの部類に属します。
・非常に少ない酸味。
・明るく濃い緑色で、フルーティーながらほろ苦い味わい。
・リンゴのような果実の風味があり、なめらかな舌触り。
[19] =>
Koroneiki品种得名于历史小镇Koroni,该小镇位于Messinia 地区的Peloponnese。
它的果实在十一月到十二月之间成熟并且能榨出品质卓越的橄榄油。
Koroneiki橄榄油的感官特性使其位于特级初榨油中之列并具有以下特点:
- 酸度超低
- 深而明亮的绿色,苦中带甜的水果味
- 与其他水果相比相对柔和的口感以及明显的苹果味。
Koroneiki品种得名于历史小镇Koroni,该小镇位于Messinia 地区的Peloponnese。
它的果实在十一月到十二月之间成熟并且能榨出品质卓越的橄榄油。
Koroneiki橄榄油的感官特性使其位于特级初榨油中之列并具有以下特点:
- 酸度超低
- 深而明亮的绿色,苦中带甜的水果味
- 与其他水果相比相对柔和的口感以及明显的苹果味。
Ihre Früchte reifen zwischen November und Dezember und liefern Olivenöl mit hervorragender Qualität.
Durch die organoleptischen Eigenschaften des Olivenöls der Varietät Koroneiki gehört es zu der Kategorie „extra nativ“ und verfügt über besondere Merkmale:
•außergewöhnlich niedriger Säuregehalt
•eine tiefe und helle grüne Farbe und einen fruchtigen, bittersüßen Geschmack
•leichte Andeutung an verschiedene Früchte, wobei der Apfelgeschmack vorherrschend ist.
[descr_deu] => Die Varietät Koroneiki wurde nach der historischen Stadt Koroni in der Region Messinia des Peloponnes benannt.
Ihre Früchte reifen zwischen November und Dezember und liefern Olivenöl mit hervorragender Qualität.
Durch die organoleptischen Eigenschaften des Olivenöls der Varietät Koroneiki gehört es zu der Kategorie „extra nativ“ und verfügt über besondere Merkmale:
•außergewöhnlich niedriger Säuregehalt
•eine tiefe und helle grüne Farbe und einen fruchtigen, bittersüßen Geschmack
•leichte Andeutung an verschiedene Früchte, wobei der Apfelgeschmack vorherrschend ist.
[21] => Le nom de la Variété Koroneiki vient de la ville historique de Koroni, située en Messénie, région du Péloponnèse.
Ses fruits parviennent à maturité entre novembre et décembre et produisent une huile d’olive d’excellente qualité.
Les caractéristiques organoleptiques de l’huile d’olive de variété Koroneiki lui permettent de se classer dans la catégorie des huiles extra vierges grâce à ses caractéristiques spécifiques:
- une acidité exceptionnellement faible
- une couleur profonde de vert vif , avec un goût fruité aigre-doux
- sensation onctueuse de divers fruits avec un goût dominant de pomme.
Ses fruits parviennent à maturité entre novembre et décembre et produisent une huile d’olive d’excellente qualité.
Les caractéristiques organoleptiques de l’huile d’olive de variété Koroneiki lui permettent de se classer dans la catégorie des huiles extra vierges grâce à ses caractéristiques spécifiques:
- une acidité exceptionnellement faible
- une couleur profonde de vert vif , avec un goût fruité aigre-doux
- sensation onctueuse de divers fruits avec un goût dominant de pomme.
Оливки этого сорта созревают в период с ноября по декабрь и дают масло высокого качества.
Органолептические характеристики масла Koroneiki variety обеспечивают ему место в категории первого отжима и характеризуются особыми свойствами:
•крайне низкая кислотность
•глубокий яркий зеленый цвет и пикантный сладко-горький вкус
•привкус различных фруктов с преобладанием яблочного оттенка.
[descr_rs] => Сорт Koroneiki был назван по имени исторического города Корони (Koroni) в регионе Пелопоннеса Мессиния.
Оливки этого сорта созревают в период с ноября по декабрь и дают масло высокого качества.
Органолептические характеристики масла Koroneiki variety обеспечивают ему место в категории первого отжима и характеризуются особыми свойствами:
•крайне низкая кислотность
•глубокий яркий зеленый цвет и пикантный сладко-горький вкус
•привкус различных фруктов с преобладанием яблочного оттенка.
[23] => [image_gr] => [24] => [image_en] => [25] => [image_jp] => [26] => [image_chz] => [27] => [image_deu] => [28] => [image_fr] => [29] => [image_rs] => [30] => 0 [id_custom] => 0 [31] => 1 [order_no] => 1 )
The Koroneiki Olives variety was named after the historic town of Koroni, in the Messinia region of the Peloponnese.
Its fruit, ripens between November and December producing olive oil of the highest quality.
Its organoleptic characteristics have ranked it in the extra virgin category of olive oils which is characterized by certain special features:
...exceptionally low acidity,
a deep, bright green color, with a bittersweet taste,
a smooth taste feeling of various fruits with a predominant apple taste...
What separates the fruits and olive oil produced from Koroneïki variety - which grows only in Greece and especially in Kalamata & Sitia Crete - olive trees is their unique method of cultivation. Unlike many other varieties, these trees have no artificial additives interventions not to mention that they are pruned intensively once a year to keep them small in size. The mere 3 to 5 liters of the green gold liquid that is produced from a Koroneiki olive tree proves the obvious. Quantity is sacrificed in favor of quality.